We are looking for a new intern in the fall. Is it you?

Andreas MortensenEducation, Learning, Research, Urban Design

Vi leder efter en praktikant min. 30-37 timer ugentligt til at indgå i vores lille tværfaglige team, hvor du kommer til at arbejde med design af inddragelsesprocesser, kommunikation, analyse og strategisk byudvikling.

Vi vil meget gerne høre fra engagerede, passionerede, selvstændige og begavede studerende, som har interesse for bæredygtig byudvikling, co-creation og innovative brugerinddragelsesmetoder.


Hvem er vi?

arki_lab er en ung tværfaglig tegnestue drevet af Rasmus og Jeanette Westergaard Frisk, som begge er arkitekter. Herudover består teamet af en urban designer/arkitekt, en sociolog og en byplanlægger – samt en række eksterne konsulenter med forskellig baggrund.

Vi tror på, at brugerinddragelse skal være grundstenen, hvad enten vi har at gøre med konkret design eller større og mindre processer. Vi udformer konkrete strategier inden for byudvikling, løser bymæssige opgaver både nationalt og internationalt, og vi har en lang erfaring med, at designe og udarbejde inddragende processer, og til dette formål har vi udviklet flere værktøjer. Vores primære målgruppe er børn og unge, hvor vi igennem workshops involverer dem i byens udvikling og giver dem nye redskaber til at tage del og se byen på en ny måde.

Du kommer til at:
være med til at forberede og planlægge forskellige inddragelses forløb. Bla. gennem skitsering og formidling på en letforståelig måde
fomidle omkring vores arbejde på sociale medier, blogindlæg, artikler etc.
arbejde ”på gulvet” med børn og unge
arbejde med proces design, analyse og udvikling af vores metoder
håndtere daglige driftsopgaver i en lille virksomhed
indsamling og udvikling af materiale til konkurrencer og prækvalifikationer

Hvad kan vi tilbyde?
højt til loftet med en flad struktur, hvor du selv er med til at sætte dit præg på projekterne
du kommer til at i indgå i det daglige arbejde på en dynamisk tegnestue med mange forskellige opgaver
daglig arbejdsplads i hjertet af Nørrebro
du bliver udfordret, involveret, engageret og kommer til at lære omkring arkitektur og brugerinddragelse på mange forskellige niveauer.
du får faglig sparring og en personlig mentor

Vi forventer at:

du er her i 3-6 mdr med start fra 1. august/1.sep men vi er fleksible, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Praktikken er ulønnet.
at du har gode skriftlige evner i dansk/engelsk til udvikling af sociale medier og formidling generelt.
det er et stort plus, hvis du har erfaring/lyst til at arbejde med børn og unge
vi ligger stor vægt på at man deltager kritisk og kvalificeret, netop som praktikant, for både at udvikle sig selv men i høj grad også os – vi er fleksible i forhold til studieaktiviteter etc.

Ansøgningsfrist: Send ansøgning, CV og portfolio til sa@arkilab.dk med ”praktik” i emnefeltet, så hurtigt som muligt – senest d. 20 maj . Vi glæder os til at høre fra dig – jo før des bedre!

Categories

Share this Post