Leder du efter en praktik i foråret 2019?

Bodil BrodreskiftCitizen involvement, Education, Learning, Research, Tools

arki_lab leder efter en analytisk praktikant til foråret 2019 med en baggrund indenfor Etnologi, Sociologi, Antropologi, Plan, by & proces eller lignende.

Brænder du for byplanlægning og brugerinddragelse? Og har du lyst til at omsætte dine teoretiske og analytiske kompetencer til praktisk erfaring?

Vi leder efter en praktikant min. 30-37 timer ugentligt til at indgå i vores tværfaglige team i hjertet af Nørrebro, hvor du kommer du til at blive en del af det daglige arbejde på en dynamisk tegnestue med mange varierende arbejdsopgaver. Vi lover, at du bliver udfordret, involveret, engageret og kommer til at lære om byudvikling og brugerinddragelse på mange forskellige niveauer. Hos arki_lab er der højt til loftet med en flad struktur, hvor du selv er med til at sætte dit præg på projekterne, og du får faglig sparring og en personlig mentor gennem hele forløbet.

Klik her for at læse mere om praktikken

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til application@arkilab.dk senest 4. januar 2019.

Hvis du har spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til Jeanette Frisk på jf@arkilab.dk / +45 28143717

Categories

Share this Post